Evo da složimo sva Vaša pitanja u jedno…
Turnir počinje sa prijavama u 09.00h. Oni koji misle da bi bilo dobro doći i prije slobodno. Sam turnir će vjerojatno početi oko 10h. Ovisi o tome koliko će vas nahrliti na ulaz u isto vrijeme. Oni koji su došli na turnir i nisu se prijavili za akreditacije i sl. NEĆE MOĆI ući bez iste, da taj dio odmah na početku riješimo. Prema tome oni koji to još nisu napravili, a znaju da će 100% doći prijavite se. Isto vrijedi za ekipe.
# Team play možete svi igrati i sastaviti ekipe kako želite i nazvati ih kako želite
# Timovi se sastoje od 4 igrača
# Slušalice, tipkovnice i miševi su jedina oprema koju imate sa sobom. ini. fileovi se neće moći mijenjati, imat ćete dovoljno vremena prije meča za postavljanje svojih settingsa.
# Driveri… pokušat ćemo instalirati skoro sve opće drivere kojih se ljudi zaduženi za tehnički dio mogu sjetiti. Naravno, donesite svoje drivere sa sobom, nadamo se da ćemo ih sve stići instalirati.
# Program za komunikaciju će biti TS
# Mape su koje jesu, možda bude izmjena oko 2-3 mape po vašim upitima, ali u globalu ove mape ostaju.
# Pravila će biti koliko znam TWL pravila, no više o tome jomajer
# Sistem natjecanja na sami dan poslije prijava.
Bilo je upita o zaštiti. Onaj koji donese svog ljubimca za LAN bit će pod ključem do LAN partya. Mislili smo kao i dakky imati prostoriju i za igranje u onim dijelovima kad neki tim nije u natjecanju, no koliko znam, ovo jednostavno nećemo moći napraviti zbog prostora. Bit će video zid preko kojeg će se iz admin dijela gledati pojedini mečevi ili sl., a mislim da vam u međuvremenu neće biti dosadno.
Dakle, trk na forum od turnira i prijavite se ako zbilja imate namjeru doci, da ne cekate na ulazu da se napravi akreditacija. Ako se prijavite online vec ce vas cekati na ulazu.
A druga stvar. Ocemo se nac npr. u karolini u subotu ujutro u 8 .. i popit pivu za dobrojutro (ili kavu za one koji ne piju pivu ujutro 🙂 ) i onda kolektivno doc na turnir, slozit svoje kompove jedan do drugih, i slicno.
I jos jedna stvar.
SVI koji dolaze iz RIJEKE i okolice, MORAJU donijeti svoj komp jer su svi kompovi rezervirani od ljudi koji nisu iz RIJEKE tako da oni imaju prednost nad nama.
Jos jednom vas molim da se upisete u ovaj thread i time potrvrdite svoj dolazak da znam/o racunat koliko ce nas bit i sta cemo s ekipama jer ima nekih freelancera koji vec sad traze team po forumu…
HVALA I POZDRAV