Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Opcenito – Main›Vracam se na 2.4
-
AuthorPosts
-
October 16, 2005 at 23:09 #247
AlazareParticipantUzasno sam se razocarao novim patchom. Lag je nepodnosljiv, cak i na europskim serverima je nemoguce igrati kako bog zapovijeda! Ovaj novi trzaj puske u lijevo i desno je drasticno smanjio efikasnost automatskih pusaka(AK-47, RPK[nekad moje najdraze oruzje sad je beskorisno] i pila). Jedino dobro su staze i promjena na granatama, ali sve u svemu cini mi se da mi je 2.4 bio puno igriviji od 2.5. Molio bih vasa misljenja o svemu ovome prije ikakvih drasticnih odluka. ~:(
October 16, 2005 at 23:24 #3792
BaXuZParticipanta kamo ces na 2.4 kad vise nema servera koji rade na tome, osim toga, jesi probo igrat stare mape, meni se cini da one ne lagiraju, samo ove nove
October 16, 2005 at 23:33 #3793
B051LjKoParticipantDaj daj Lazo, pa nije tako strašno, znam ja da si ti mlad i buntovan ali 2.5 je donio puno puno dobrih stvari. Pila koju spominješ je barem 3 puta upotrebljivija nego prije (digni ironsighu u igri pa ce ti biti jasno o cemu pricam. Recoil je veći, ali jebi ga, privikni se, od 23-2.4 je bila jako velika razlika pa smo je prestali promjecivati nakon nekog vremena.
Što se tiče LAGa svi šuškaju da bi se to trebalo tiješiti kroz par dana, otprilike isto vremena koliko treba uplate do vidljivosti na izvodu članarine koju si sigurno uplatio u petak 🙂 kako si i obećao. Dakle s članarinom bi i LAG trebao nestati, kroz par dana
…
October 17, 2005 at 05:13 #3794
AlazareParticipantMa lagiraju i stare mapr, bas sam jucer bio na urban assaultu na talijanskom serveru i igro s 154 pingom. Oko sekunda i pol je trebalo metku od moje puske do zida, iznimno frustrirajuce. Jebote ironsight na automatima, to bi trebala bit rusherska oruzja i treba se pucat bez prestanka a ne u rafalima. Sacekat cu jos par dana i vidjet oce li se taj oduran lag smirit, ako ne sigurno ima nekih noobova koji jos uvijek pucaju 2.4. Sto se tice clanarine, jos je nisam uplatio. Imam skolu ujutro pa cu se potrudit uplatit ovaj tjedan al moram opet teazit broj racuna. Gdje si ga uopce postao? 😕
October 17, 2005 at 08:45 #3795
LittleCannonModeratorLag je apsolutno normalan u ovo doba nakon patcha. Daleko veci broj igraca igra i serveri su optereceni. Posto u europi ima svega nekoliko AA honor server providera, a jos nije profunkcionirala u svom punom smislu opcija da dignes svoj server i platis dodatak za honor ovakav lag je potpuno normalan.
Rezime je strpiti se tjedan dva dok broj igraca se ne vrati u normalu.
Primjera radi u proteklih nekoliko mjeseci prema gamespy-u prosjecno je ~2000 igraca igralo AA dnevno, a u momentu dok ovo pisem (10:42 ujutro) trenutno igra ~9000 igraca. Razlika je ocita zar ne?
October 17, 2005 at 09:00 #3796
mobyGuestEto to su negativni stavovi prema “realnosti” na koju se ova igra i fura. I prije izlaska same 2.5 verzije vec se jako suskalo da ce se broj igraca smanjit jer neki samo traze alternativu BF2, CS i slicnim “pucacinama” i da im novi stil igre NECE pasat.
Meni je zao sta si Lazo bas ti u toj skupini… ali ako te 2.5 razocarala ocekuj jos vece razocaranje u svakoj slijedecoj verziji, jer kao sta dev.ovi kazu cilj prema kojemu igra ide, upravo je suprotan od onoga sta ti od nje trazis… 🙁
Nadam se da ces imat strpljenja i volje privikavanju jer slicnu igru jos od izlaska same armije NISAM vidio…. a po najavama jos dugo ni necemo!
LAG je u zadnje vijeme ogroman i to je istina… mislili smo da je stvat u HTu ali ocito nije jer je nakon odlaska na americki server stvar radila puno bolje nego na EU serverima. Kao sta LIL’ kaze 😉 stvar bi se trebala popravit kad se smanji broj igraca… a ako ima [a ima] jos tvojih istomisljenika… to bi moglo bit vrlo brzo.
<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Oct 17 2005, 11:05AM ]</span>
October 17, 2005 at 09:03 #3797
B051LjKoParticipantDaj daj, pa ne lijepi etiketu na svima nam Dragog Lazu koji se prvenstveno požalio na LAG…
October 17, 2005 at 09:06 #3798
mobyGuestkakvu sad etiketu?
Pa pisem da zelim da se malo strpi i da priliku patchu!?
Je da sam po obicaju imao 46 tipfelera pa sam editirao… ali nis lose nisam napisao ni mislio!
October 17, 2005 at 12:02 #3799
AlazareParticipantDobro, dobro, sacekat cu jos neko vrijeme i vidjet oce li se lag normalizirat. Ali ako se ne smiri saljem pismo armiji u kojem cu iznjet svoje razocaranje novim patchom i reci cu im da ste svi vi cheateri i da vam treba brisat accounte (pogotovo B051ljku). ~:(
October 17, 2005 at 12:21 #3800
BaXuZParticipantlazo, svi ti rusherski automati su ti neupotrebljivi na vise od 3 metra bez dizanja sighta, a kad ga dignes, iznenadis se kako su odjednom precizni, to su dev-ovi i naglasili, da je kljuc igranja 2.5 u dizanju sighta i single shotu, sto u stvarnom zivotu i jest, jer da igras paintball kao ja, znao bis da od drzanja puske ispred trbuha i pucanja dok trcis nema ni p od preciznosti, tako nesto postoji samo u counter striku i njemu slicnima. Sto se laga tice, US serveri su puno bolji, sto je totalno nelogicno, ali jebiga, amerima je europa zadnja na listi prioriteta, mada sam ja bacio csar nekidan i nije bilo ni l od laga
October 17, 2005 at 13:05 #3801
B051LjKoParticipantPala mi je na pamet jedna ideja. naime lag problem je bio prisutan i u prošlim patchevima ali niti blizu katastrofalno kao u 2.5. Moguće je da je prolem u providerima, naime vjerovatno nisu uspjeli kompenzirati golemi skok korisnika jer nisuimali iskustva. Prije je goaa bila jedini provider i više manje uspješno su to rješavali. Kako su više manje svi prešli na jeftinije providere uglavnom smo igrali na tim serverima. Možebitno spasonosno riješenje u ovom, nadajmo se prijelaznom periodu su možda upravo Goaa oficijelni serveri. Dakle svi 213.228.xxx.xxx i 69.25.bla.bla. serveri.
Long shot, ali tko zna…
BTW. Pored clanserversa čijih 16 slotova košta 80 usd, u djiru je i http://www.artofwarcentra. Koji traži manje, 70 USD za 16 slotova EU Offitial honor plus što odobrava popust na plaćanje unaprijed, dakle, najeftinije što sm iskopao:
Art of war: 16 slot honor:
1 mjesec – 0% popoust – 69,95 USD – 420 KN 420kn/mj
3 mjeseca – 5% popust – 199,36 USD – 1200 KN 400kn/mj
6 mjeeci – 10% popust – 377,73 USD – 2266 KN 377kn/mj
12 mjeseci- 15% popust – 713,49 USD – 4278 KN 356kn/mj
Clanservers- 16 slot honor EU – 80 USD mjesec bez popusta
Mislim da je realno da NAJKASNIJE za 15 dana uzmemo bilo koju od varijanti…
October 17, 2005 at 13:35 #3802
BaXuZParticipantskupimo lovu za 12 mjeseci unapred i poslije nas boli kita, nema neplacanja, nema baxuzove noge u dupe
October 17, 2005 at 13:36 #3803
B051LjKoParticipantPrije toga će se baxuzoa noga izlizati od udaranja dupeta ljudi koji nisu u stanju platiti 30 kn mjesečno a kamoli 360 za 12 mjeseci 🙂
October 17, 2005 at 13:45 #3804
B051LjKoParticipantDoduše bilo bi simpatično kad bi uspeli skupiti barem za 6 mjeseci, popust od 10% je skroz solidan
October 17, 2005 at 15:08 #3805
DakkyParticipantprosli mjesec sam zvao digea, zvao grooa, zvao d3uhu i trokya, littlecannona i jos par ljudi dragog nam drustva i to u vise navrata. nagovarao sam da se ode popit piva i da se skupi clanarina. stvar je pala u vodu jer neki nisu mogli, nekima se nije dalo itd. pa da ne bude poslije “dakky di je lova” … ja sam htio dat al vi niste htjeli uzet. vas problem. ja cu dat lovu kad budem imo.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.