Nadam se da će ih se skupiti 8, nešto njakaju da je to puno… Možemo ovo stvarno iskoristiti za real time simulaciju meča… Prve dvije kamp na B (da odustanu od snipera :smt061 ) pa onda malo rusha na central peak, ma malo na def…. Pa malo u radio, pa opet malo na B, uglavnom, raditi sve ono što nije zdravo isprobavati za oficijelnog meča…
Ja se necu opravdavati; match niti je bio u prijavama, niti sam se takorec sjetio da je uopce danas taj SCRIM. Rado bi ga odigrao da sam bio doma, ali nisam. Bio na tekmi, poslje ekipno napijanje i slicno i ostali drustveni zivot i napamet mi nije palo da idem doma igrati match.
Ne nego te treba podsjetiti da ne ugovaras scrimove bez da se ne konzultiras barem sa 75% potencijalnih igraca tog istog scrima
Na dva mjesta sam napisao da je scrim u srijedu, i više puta podsjetio ljude…. Između ostalog, dva sam puta pozvao odgovorne da stave scrim u prijave, što odgovorni nisu napravili….
Dokaz:
75% članova scrima je mogo napisati, a imalo je priliku i vremena izjasniti se da neće igrati…
Uglavnom, nije da serem nekome nego se jadam, jer je poslijedica opisane situacije poprilična frustracija koja mi uistinu nije potrebna…. na zLi način me prisjeća na ne tako davno vrijeme kad je zivkanje ma meč bilo normalna procedura ako se meč uopće htio igrati…