Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #529

  Dakky
  Participant

  Evo jednog mog smislenog posta. Molim da prijavljeni na match procitaju thread.

  Igramo veceras u 20.30 po nasem vremenu protiv rinascita! klana koji ima (samo) cca 450 sati vise nego mi na WC-u. Zato moramo nadmudriti protivnika i pokazati da iskustvo nije presudno. Server im je jako dobar i moj ping je cca 50ms…

  Dakle, buduci da su se na match prijavili (samo) troky, RimTu i ja… bilo bi dobro da se jos netko prijavi, pozeljno b051ljko jer prvi po redu iza mene ima najvise sati na WC-u. Nadam da veceras necu morati zivkati okolo.

  Taktika je jednostavna, sto se tice defa, camp na primu. Ja pokrivam vent i lift s dna venta – lean lijevo i deri ako vidim nekog. Jedan jos mora pokrivati north stepke i jedan south stepke, dok ce jedan biti kruzni i medic… dakle, molim NE rushati u defu, ne ih flankati, ne glumiti gljivu. Kempamo od pocetka do kraja makar im ostao jedan. Taktike tipa “jedan je ostao, ajmo ga flenkati”, odmah odbacujem jer se to u principu pokazalo pogubno za ostatak tima a bogme i za moral ako se ta runda izgubi.

  Assault je druga prica, mislim da cemo GUM taktiku isprobavati. Oni ce se isto vjerojatno zakempati na jednom objektivu, vjerojatno isto primu, a mi cemo ih morati nadmudriti. No assault cemo dogovoriti na licu mjesta.

  Eto, to bi bilo to i sretno! :smt077

  I da, ponavljam, molim ne rushati na shipping ili whatever dok smo u defu. Drzimo pozicije dok se ne ostane sam a onda si on your own… :smt038

  #6167

  Groo
  Participant

  Mozda ja budem prisutan na mecu.

  Naglasak na mozda.

  #6168

  Dakky
  Participant

  Tvoje iskustvo bi nam jako dobro doslo. Nadam se da ces biti prisutan.

  #6169

  KrLe
  Participant

  Ma bacio sam oko na njihov klan, most unusual. Čini mi se da večina koristi neki novi accaunt. Npr. tip sa najviše pobijenih ljudi i sa više od 1000 sati igre ima 40 honora, jedan tip ima fragrate 3.6 i kusur ili tako nešto, uglavnom na pipi i wc-u baš i ne gine. Ili se reconnecta… U svakom slučaju čudna ekipa i pretpostavljam da imaju više sati nego što je tracker zabilježio. Svejedno mi djeluju ko nekakvi mulci koje se u matchu da zajebat! S obzirom da se nisam baš naigrao wc-a, ne bih se baš nudio, ali sretno tko god bude igrao i dobro ih nataracajte.

  #6170

  B051LjKo
  Participant

  B051LjAk sigurno igra…. jedino možda bude kasnio 15 min pa ćete morat zavlačiti…

  #6171

  Dakky
  Participant

  Nadam se da neces 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.