Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Evo jednog mog smislenog posta. Molim da prijavljeni na match procitaju thread.

Igramo veceras u 20.30 po nasem vremenu protiv rinascita! klana koji ima (samo) cca 450 sati vise nego mi na WC-u. Zato moramo nadmudriti protivnika i pokazati da iskustvo nije presudno. Server im je jako dobar i moj ping je cca 50ms…

Dakle, buduci da su se na match prijavili (samo) troky, RimTu i ja… bilo bi dobro da se jos netko prijavi, pozeljno b051ljko jer prvi po redu iza mene ima najvise sati na WC-u. Nadam da veceras necu morati zivkati okolo.

Taktika je jednostavna, sto se tice defa, camp na primu. Ja pokrivam vent i lift s dna venta – lean lijevo i deri ako vidim nekog. Jedan jos mora pokrivati north stepke i jedan south stepke, dok ce jedan biti kruzni i medic… dakle, molim NE rushati u defu, ne ih flankati, ne glumiti gljivu. Kempamo od pocetka do kraja makar im ostao jedan. Taktike tipa “jedan je ostao, ajmo ga flenkati”, odmah odbacujem jer se to u principu pokazalo pogubno za ostatak tima a bogme i za moral ako se ta runda izgubi.

Assault je druga prica, mislim da cemo GUM taktiku isprobavati. Oni ce se isto vjerojatno zakempati na jednom objektivu, vjerojatno isto primu, a mi cemo ih morati nadmudriti. No assault cemo dogovoriti na licu mjesta.

Eto, to bi bilo to i sretno! :smt077

I da, ponavljam, molim ne rushati na shipping ili whatever dok smo u defu. Drzimo pozicije dok se ne ostane sam a onda si on your own… :smt038

Groo
    Participant

Mozda ja budem prisutan na mecu.

Naglasak na mozda.

Dakky
    Participant

Tvoje iskustvo bi nam jako dobro doslo. Nadam se da ces biti prisutan.

KrLe
    Participant

Ma bacio sam oko na njihov klan, most unusual. Čini mi se da večina koristi neki novi accaunt. Npr. tip sa najviše pobijenih ljudi i sa više od 1000 sati igre ima 40 honora, jedan tip ima fragrate 3.6 i kusur ili tako nešto, uglavnom na pipi i wc-u baš i ne gine. Ili se reconnecta… U svakom slučaju čudna ekipa i pretpostavljam da imaju više sati nego što je tracker zabilježio. Svejedno mi djeluju ko nekakvi mulci koje se u matchu da zajebat! S obzirom da se nisam baš naigrao wc-a, ne bih se baš nudio, ali sretno tko god bude igrao i dobro ih nataracajte.

B051LjKo
    Participant

B051LjAk sigurno igra…. jedino možda bude kasnio 15 min pa ćete morat zavlačiti…

Dakky
    Participant

Nadam se da neces 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.