Evo jednog mog smislenog posta. Molim da prijavljeni na match procitaju thread.
Igramo veceras u 20.30 po nasem vremenu protiv rinascita! klana koji ima (samo) cca 450 sati vise nego mi na WC-u. Zato moramo nadmudriti protivnika i pokazati da iskustvo nije presudno. Server im je jako dobar i moj ping je cca 50ms…
Dakle, buduci da su se na match prijavili (samo) troky, RimTu i ja… bilo bi dobro da se jos netko prijavi, pozeljno b051ljko jer prvi po redu iza mene ima najvise sati na WC-u. Nadam da veceras necu morati zivkati okolo.
Taktika je jednostavna, sto se tice defa, camp na primu. Ja pokrivam vent i lift s dna venta – lean lijevo i deri ako vidim nekog. Jedan jos mora pokrivati north stepke i jedan south stepke, dok ce jedan biti kruzni i medic… dakle, molim NE rushati u defu, ne ih flankati, ne glumiti gljivu. Kempamo od pocetka do kraja makar im ostao jedan. Taktike tipa “jedan je ostao, ajmo ga flenkati”, odmah odbacujem jer se to u principu pokazalo pogubno za ostatak tima a bogme i za moral ako se ta runda izgubi.
Assault je druga prica, mislim da cemo GUM taktiku isprobavati. Oni ce se isto vjerojatno zakempati na jednom objektivu, vjerojatno isto primu, a mi cemo ih morati nadmudriti. No assault cemo dogovoriti na licu mjesta.
Eto, to bi bilo to i sretno! :smt077
I da, ponavljam, molim ne rushati na shipping ili whatever dok smo u defu. Drzimo pozicije dok se ne ostane sam a onda si on your own… :smt038