Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Trach Rubrika›Za tračerske kuje….
-
AuthorPosts
-
November 2, 2006 at 11:27 #930
B051LjKoParticipantDakle, evo nam mjesta za olajavanje svih usranih čitera, explojtera i drugih kretena hrvatske scene koji nam ne daju da se normalno igramo….
Ispraznite dušu… evo gnjidić, možeš ti početi s opisom Bridge scrima protiv tuduma…. I uber killerom koji se pravio engleZom….
November 2, 2006 at 11:56 #9846
GanciParticipanthooah, ( Bosi zasro si link u pm-u, daj se nauci vise! moro sam se sam snac svojim hacksorz tehnikama 😀 )
no bas i nije hooah, jel pazite kako ovo izgleda.
zbog takvih idiota i manijaka mi moramo na ovakvom mjestu ( zasticenom od njihovih okica ) raspravljati o njima…
dvije stvari imam za rec
1. – i dalje mi nije jasno kako to da na HCL-u i dalje nastupaju “malikarlo” i onaj tvoj Bosi… kako se zove? onaj iz MR klana.. no nije bitno znas na koga mislim…
2. – za ovu drugu stvar cu morat rec Zellenom da vam se javi da mu date pristup ovdje jer ce on bolje objasnit sta se desilo ja nisam bio tamo na serveru kad se to desilo, no uglavnom radi se o ENE klanu, specificno o Grzi i Zeki. Ja nisam mogao vjerovat kad sam cuo vjerujem da necete ni vi, odma da kazem dokaza nemamo sve sto ce vam Zeljo rec je stvar povjerenja i iskrenost price.
November 2, 2006 at 12:09 #9847
LittleCannonModeratorNovember 2, 2006 at 12:10 #9848
B051LjKoParticipantUfff, znači i vi imadoste smrdljivu tudum situaciju…. hmm hmmm hmmm eto već druge…
November 2, 2006 at 12:15 #9849
B051LjKoParticipantSamo i bosiljku slici da otvori placipicka forum
Deda, budi dobar…. forumić je otvoren iz razloga jer neke stvari nisu za širu javnost, a opet zaslužuju raspravu… kako nema smisla da mi kopamo po intimnom dijelu LuDog foruma (jer vjerujem da isti nije za svačji želudac :smt098 ) a bogami isto vrijedi i za fukerski te naš prajVt spejs, današnja intimna priča gnjide kojeg sam ispovjedio putam mobitela me nagnala na otvaranje jednog simpatično uređenog prostora za intimne muške susrete [uz, kako bi Borat rekao, “how to trap a gipsy” like razgovore)
November 2, 2006 at 12:22 #9850
GanciParticipantjebo me pas stavit cu si ovo kao homepage :smt040 :smt044
vec mi se svida, hahaha
LittleCannon said …
Samo i bosiljku slici da otvori placipicka forum
Kanon imas pifu za ovako dobro slozenu recenicu!!!! hahaha
nego Bosi kako nas mozes navuc i onda nedat info ovo u svezi Gnjide????
daj fakat si ko neki diler, prvi shot je dzabe jelda? 😀
a obo sto je Borat izjavio ce dobit mail od Hjuman rajts organizashion!! :smt005
November 2, 2006 at 12:25 #9851
GnjidaParticipantDakle ovako…..otprilike pola sata prije nego kaj je počeo meč sa ENEom na mostu…nazvo Me Grza i rekao da nemreju naći četvrtog playera i dali mogu uzeti jednog stranca.Ako ne…da budu igrali samo njih trojca.I ja ….naravno,da nebi ispao pička,kažem da nema problema i da stranac dođe ,samo da se igra.I frajer se pojavio….navodno englez. I kako je meč počeo,vidjelo se odma da dečki fakat igraju jebeno kao team i da su fakat disciplinirani.Međutim…ono što smo svi zamijetili je to,da je englez skidao pogledom. Ono…kad me Grza skine to me tolko i ne čudi,jer čovjek igra cjeli jebeni život,ali kada me neki čudni accaount skine u dijeliću sekunde….to i je fakat jebeno čudno !opr019fz Največa je fora u tome,da smo igrali na nekom njihovom čudnom bosanskom serveru…koji nema niti cvar chekove a čak brijem da nije bio niti PB uključen.Tako su mi barem moji tikvani nakon meča rekli.Da bi stvar bila još bolja…pb guid od engleza je navodno nepostojeći???Ono…njegov pb guid uopće ne postoji u AA.Kak je to moguće??? Sve u svemu….mislim da su klinci iz No1 jebeni cigani,a to će vam potvrditi činjenica da oni ustvari uopće nemaju svoj pravi account…..već ih imaju svaki po 10-15…i to svega sa par stotina killeva i abnormalnim FR. Ni pod koju cijenu nemojte igrati na nekim njihovim “čudnim” serverima…ili čak bi bilo pametno da zatražite službenog admina. Evo link od englezovog G-booka di sam mu jebo mamicu.Obratite pažnju da je komunicirao i sa Zlajom i ostalom gamadi….i da ponekad odgovara i hrvatski:
http://aaotracker.com/guestbook.php?action=showpage&userid=426135&sid=
November 2, 2006 at 12:37 #9852
B051LjKoParticipantAaaaarghhhh, muahahahahhahahahaha :smt042 :smt042 :smt042 :smt044 :smt044 :smt044 :smt043 :smt042 :smt044 :smt046 :smt046 :smt046 :smt044 :smt044
Za one kojima se neda posjećivati Džanksom guest book eve pastea lijepe poruke (koja ide na jedno 17 pristojnih Hi poručica)
LuDi_GnjIDa
Written at 31.10.2006 07:14
MARSH U PIKU MATERINU!!!BOG TI JEBAL MATER NA DANASNJI DAN!!!KOJI SI TI MAMICU TI JEBEM U USTA KAD TE NAJVECI CHITERI POZDRAVLJAJU?? DA SMO ZNALI KOJI SI CIGAN ,NE BI TI NAMA IGRAL….BOG TI MATER JEBAL!!!
November 2, 2006 at 13:17 #9853
OdjebausParticipantNijesam bio na meču nijesam vidijo lika pa nemrem sudit ali ako mu je Gnjida presudio, taj je odjebo karijeru :smt042
E ajmo sad malo komentara na cK^paraolimpijac^
http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=580748
Navodno kaže lik da su neki LuDi već pizdili na njega, neki dan me je skinuo triput zaredom prvi metak HS na borderu i nakon što ga pitam ima li sniper kaže lik ‘da, ja sam čiter, što me jebete vi LuDi, pustite me na miru’ ja reko ‘čovječe ohladi malo samo sam te pitao imaš li snajper o čem ti pričaš uopće’ … naravno nije imao sniper nego tandžara vulgaris. Nisam siguran da je čiter jerbo sam i ja znao skidati HS pilom preko pol mape, doduše ne triput zaredom.
November 2, 2006 at 13:24 #9854
B051LjKoParticipantMa, takvih paraolimpijaca ima koliko ti srce želi… obožavam kad ljudi igraju s accountima na kojima je trackano po 47 sati…
hehe, baš me zanima zeljina verzija ENE priče 🙂
Kuje jedne, krvi ću vam se napit na CSARu večeras
November 2, 2006 at 13:50 #9855
GanciParticipant‘vako
sto se tice -ENE.Junkz..- tip nema nista, koda nepostoji… pogledao sam ga preko onog historija od Rifle-a i preko aaguid.com,
no aaguid.com ima zgodnu igracku,
ako ne nades guid mozes poslat mail njima i oni ce ga trekat dok ne nadu guid, jerbo svaki igrac mora imat guid, i sad vjerujem do kraja dana cu dobit natrag njegov guid ili neko drugo objasnjenje…
sto se tice paraolimpijca, prije cca 5 mjeseci smo bili kod LuDih na serveru kad je mali imao jos 10 honora, bio je onaj vas Swez i jos par Ri zajedno samnom uglavnm nas max 10 ljudi, i mali je rasturao, isao sam ga gledat na historij nema ga, jednostavno nema… no kasnije sam pitao Vecu ( clan lider kod cK ) i kaze da je mali imao druge acc i tako da je normalno da je dobar, no ja te druge acc nikad nisam nasao…
za mene takve treba permanent ban na MAC adresu i bye bye, netreba nikakav dokaz jednom kad vidis kako ko igra, isto tako mislim da bi mogli svi razmjenit nase ban liste tj banove koje su podjelljenje preko F12 i da recimo mi samo dodamo vase banove i obrnuto…
tako da tip koji je banan kod vas bude i kod nas…
November 2, 2006 at 13:53 #9856
B051LjKoParticipantObožavam te tipove koji se skrivaju…. znam da zvučim SSovski…. ali koji kurac se imaš skrivati ako ništa ne skrivaš!?
November 2, 2006 at 13:59 #9857
RimtuTiTukiParticipantCekaj malo… nikome u citavoj prici nije cudno, a i nikoga ne smeta da su ENE, ako admini i organizatori lige imali muda uopce pitati da li se pravila mogu ignorirati, odnosno da li moze igrati netko tko uopce nije na roosteru?
Gnjidic, evo stvarno si me iznenadio kako si dobra dusica, stvarno nisam to ocekivao… :smt059
Jesi pojebo nesto pet minuta prije nego te ovaj nazvao, pa si bio dobre volje ili je jednostavno !opr019iy bio u pitanju
Samo kad pomislim sta bi CvjeTich napravio da ga nazove Grza sa istim pitanjem… !opr019hf
November 2, 2006 at 14:07 #9858
B051LjKoParticipantCvijetić bi im predložio stanovitog trči.Tudum^][Guzu! za četvrtog plejera….
November 2, 2006 at 14:29 #9859 -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.