Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

percipirajte ovo, Online Multiplayer takticki FPS, uz koristenje vozila, od Beach buggy-a do F-16 aviona, ukljucujuci i tenkove. Nema laga, nema cheatera, igra se vrti fluidno bez poskakivanja i slicnih gluposti, serveri primaju i vise od 60 igraca. Teamplay je najvazniji. Ima igrivi demo koji ukljucuje vrlo zabavnu mapu za online multiplayer, koja je daleko lijepsa i zabavnija od bilo koje AA mape. Demo je nekih 600 mb, koje je Vas kolega BaX uz pomoć StellaDSL-a vec skinuo i voljan je zaprziti i donesti u sjediste klana, tzv ConnectAAo, normalno ako ste uopće zainteresirani.

Dakky
    Participant

A da mi jednostavno das link, ja skinem, pa preko wirelessa dam ekipi?

BaXuZ
    Participant

batllefield 2, nije tako tesko nac

B051LjKo
    Participant

Ne znam, sumnjicav sam, battlefield je bio zabavan, ali i vrlo arkadan; tako da je meni brzo dosadio. Sto vise treba reci nego da je domet tenkovskog topa bio nekih 200 metara, uz maximalnu parabolu…

BaXuZ
    Participant

tko o cemu, opet Vi o nekoj realnosti u AA. poslacu vas u sumu, pa cemo vidjet parabolu. Otkad su igre realne, jebemti. Ja govorim o zabavi bez laga i cheatera.

Dakky
    Participant

i unreal tournament je zabavan

BaXuZ
    Participant

ti ne filozofiraj nego skidaj, pa cemo vidjet jel ti WOW trajao duze od ovog

Dakky
    Participant

ma ne nego kazem ako ti je do “zabave” , igraj unreal tournament gdje npr isto nemas ni laga a bogme ni cheatera… jer je igra ful “zabavna”!

BaXuZ
    Participant

e a ja sam ti reko da ne filozofiras, nego probaj battlefield pa mi onda reci, jel blizi unrealu ili AA

B051LjKo
    Participant

Ajde ajde, ne pjeni se odmah nego zaprži i donesi užoj javnosti na pifo pa da vidimo našto to liči…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.