Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Kloko ja komp, zamrzavao mi se uredno pa sam ga odkloko. Malo prije mi se opet zamrznuo, a to mi nije nikad radio neklokan. Šta sam sjebo!?

Troky
    Keymaster

probaj downclockati memoriju pa vidi da li ce se blesiti… moguce da je memorija vrisnula.

Koliko si dizao napon na memoriji/procu?

B051LjKo
    Participant

Na procu sitno, na memi ništa…. Vrlo vjerovatno ti se jedan od ventova zaštropao i treba ga ispuhat,,,, Ovo smrdi na pregrijavanje…

KrLe
    Participant

Upalio sam malo prije komp i smrzo se nakon 2 min. Temperature se cine ok (CPU 45°, GPU 55°), sad sam podigao voltazu za 5% za proc i sad radi vec 15min…

BTW, da se pohvalo/požalim. Dobio sam na delu laptop, ali nisam admin i ne mogu biti, tako da nemam nikakve koristi od njega za privatne svrhe. Bljak

Laptop mi tvrdi da ima 890 i kurus memorije. Jel u biti ima 1GB, a ostalo si prisvojila grafička?

LittleCannon
    Moderator

Laptop mi tvrdi da ima 890 i kurus memorije. Jel u biti ima 1GB, a ostalo si prisvojila grafička?

Da

Os’ admin ovlasti na laptopu?

Groo
    Participant

Da

Cemu ovakvo pitanje uopce?

Pa naravno da hoce.

Dakky
    Participant

Cemu ovakvo pitanje uopce?

Pa naravno da hoce.

Pitanje je dal ih smije imati?

Ako os ovlasti, mozes do mene doc ili do LC-a…

KrLe
    Participant

Ma, vjerujem da se moze zaobici admin, ali ne bih htio kemijati dok ne skuzim kako stvari stoje sa tim stvarima u firmi, a ako i budem htio imati admin ovlasti, htio bih to na nacin da se ne kuzi da sam ja kemijao onuda 🙂

Dakle, ventilatori ocisceni, mema downclockana, cpu volti na defaultu, pa da vidimo…

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.