Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Opcenito – Main›zdravstvuj!
-
AuthorPosts
-
August 29, 2006 at 06:54 #769
gnjidaGuestBok picoljupci!!! Evo,bilo je i vrijeme da vas pozdravi vaš ljepi i pametni Gnjida! :smt055 Posebno bih pozdravio zgodnog Bosiljka jer ja i on smo sentimentalno vezani i imamo istog idola…..Šumahera! !opr019gq Osim toga i dobro se ljubi :smt008 Dobro,uvod je bio sladak i nježan ,a sad ono bitnije….o AA :smt066 Što se exploita,buga ili kako ga već nazvali s dalekozorom tiče,to je totalna koma….i mi “LuDi” kad smo skužili za tu foru bili smo takodjer u šoku :smt103 Čovjek se zapita kolko ima još tih pizdarija …..tih jebenih bugova i exploita koji dopuštaju pojedinim igračima da takoreći varaju ,a da nemaju bojazni hoće li ih sjebati PB ili neće.No,takvi igrači se ipak odmah prepoznaju na serveru,jer fakat im se prečesto dešava da s jebeno velike daljine prečesto djele hedšotove.Mi LuDi to rješavamo na vrlo jednostavan način…kick za vječnost i ko mu jebe mater! :smt013 Istina je…da od 10 ljudi barem petorica su nevini,jebiga, ali to su za mene osobno “prihvatljivi” gubici :smt025 Ako moram sjebati petoricu ljudi da bi sjebo barem 2 čitera…..sorry!I ja sam banan barem sa desetak servera jer su ljudi zabrijali da varam,a meni se samo posrečilo,jebiga.Bosiljko najvjerojatnije uvijek misli da varam jer ga uvijek utokiram ko zadnju svinju!! :smt098 :smt080 :smt116 Dobro,sve u svemu…usprkos tim pizdarijama,mislim da je ova igra,(a igrao sam ih jebeno puno),predobra da bi ju sjebalo par luzera s dalekozorom. Evo,izlazi i ta nova verzija i ljudi se fakat trude da naprave još zanimljiviji i najopakiji FPS ikada,a na nama je samo da ubijamo! :smt066 I za kraj….moji dragi riječani…puno pozdrava..i….pušite kurac!!!! :smt060
August 29, 2006 at 07:59 #8039
B051LjKoParticipantAhej smrade…
Bilo je i vrijeme da se tvoja ružna njuška nacrta na našem site. Jedino si se mogao i regat (ne, nema glupe dosadne i besmislene autorizacije) kako bi se svi skupa mogli diviti tvojem predivnom under 18 prohibited avataru. Čuj, jučer sam probao onaj gnjusni (Gnjida like kategorija) exploit i želudac mi se okrenuo… Omiljena mapa mi je sad postala goli kurac, a ja se čudim kako me čobani iza South kuće skinu na brdu dok ja po njima roštiljam sve u 16. Svaki jebeni m16 single headshoot mi je sumnjiv, da bi stvar bila jadnija, đubre od exploita je nevjerovatno jednoistavno i brzo za izvesti…. i još smetlarima nemreš niš…. za exploite se ne dobiva PB ban… Uglavnom, sve je usrano i nemam nikakvu želju za igrom na Public serverima…. Ostaje uz naš još jedva par servera na kojima se dade igrati ako je admin online, od kojih je jedan SF usran (znaš li možda koji :smt075 )…
I šta sad…. biti jedini glupan na serveru koji igra Way it is ment to be played ili poslati armiju u kurac do neke nove verzije kamo će explojtiranje i silovanje igre biti barem otežano ako već ne može biti elimirano… FUj…
Toliko sam nadrkan da ću čak onom smradu od Šumahera :smt098 poželjeti da osvoji naslov ako će to pomoći u suzbijanju ove pošasti (a neće)… Jedinu i satiusfakciju igranja utjehu vidim u umlaćivanju tvoje ružne njuške, ali jebi ga, i to će dosaditi… to easy :smt098
PS. Mogliu bbi organizirati Scrim koji, uvjet je da svi moraju upaliti glupi exploit od početka i bauljati po mapi besciljno….
Blah, idem :smt030
August 29, 2006 at 09:35 #8040
AnonymousGuestPa mogli bi baciti koji dobar fajt.Al da nas puno igra,recimo 10 protiv 10 ili 8 protiv 8….da bude baš prava rokaona.Čist onak,malo za promjenu.Prek vikenda recimo…onak navečer.Da rokamo pun kurac.Recimo 2 sata neku vašu mapu pa onda 2 sata neku našu.Priznaj da dobro zvuči,jel da? :smt035 Samo neznam dali bi mogli skupiti toliko šupaka sa jedni i druge strane :smt117
August 29, 2006 at 09:58 #8041
DakkyParticipantja sam u principu za, nas ce se skupiti mozda 5 mozda 10
takvi smo ti mi 🙂
probaj rec kad biste htjeli scrim pa cemo se dogovorit, valjda!
August 29, 2006 at 10:37 #8042
B051LjKoParticipantGnjidić stvarno si retardiran, lijepo sam ti rekao da se registriraš !opr019ge …. Ali ne, ti moraš biti poseban…
Normalno da bi bilo super da vas malo naguzimo ponovno…. Ako se dobro sjećam (a sjećam se) zadnji put smo vas toliko ružno karali na borderu da mi je kita sva ižuljana bila koliko su vam se PAKovi stisli. Molio bih da ponesete malo vazelina slijedeći put, manje će vas boljeti :smt077 i…
PS. Sviđaju ti se smajliji vidim !klofa
August 29, 2006 at 10:39 #8043
GanciParticipantfakat mislim da se nebi trebali zivcirat toliko oko toga, sad mi jos samo fali da me napadne RimtuTiTuki za sve one udarce u bulju koje sam mu zadao na borderu :smt044…
isto tako Bosiljko je cudo majke prirode ali Gnjida je nadjebo sve, i njega i majku prirodu :smt005 !opr019g2
aj ak vam fali koji za vikend ja sem tuj, ima me Bosiljko na mesendzeru.
Pozdraf
August 29, 2006 at 10:50 #8044
B051LjKoParticipantJesi vidio Gnjidić, Cigo bi nas kar’o… !fuck2
PS. I novo pravilo našeg foruma (za koji ne treb 17 različitih registracija kao na nekom Fukerskom forumu) jeste da svi moraju imati avatar, čim geyolikiji tim bolje…
August 29, 2006 at 11:03 #8045
RimtuTiTukiParticipantfakat mislim da se nebi trebali zivcirat toliko oko toga, sad mi jos samo fali da me napadne RimtuTiTuki za sve one udarce u bulju koje sam mu zadao na borderu :smt044…
Ma cigo znam ja da si ti xplojter stari :smt033, neljutim se ja nista…
A ova ideja sa masovnom pucacinom mi se svidja, a kako sam za vikend back to Zagreb vidimo se… osim ako me Ž ne natjera !valjak na nekakav izlazak
August 29, 2006 at 11:04 #8046
B051LjKoParticipantE rimTu, nemoj mi uteć, moram ti uvalit fotić da ga otegliš na servis gore…
August 29, 2006 at 11:05 #8047
GanciParticipanti na nasem forumu imas samo jednu regu… samo kaj jebiga nama je kao i vama e107 glavna ali phpbb forum… a sto se tice karanja uzmi sve kaj ti zivot pruza…
<—— nadam se da avatar ne krsi neko nepisano pravilo :smt044
August 29, 2006 at 12:13 #8048
Prekrasni GnjidaGuestGnjidić stvarno si retardiran, lijepo sam ti rekao da se registriraš !opr019ge …. Ali ne, ti moraš biti poseban…
Normalno da bi bilo super da vas malo naguzimo ponovno…. Ako se dobro sjećam (a sjećam se) zadnji put smo vas toliko ružno karali na borderu da mi je kita sva ižuljana bila koliko su vam se PAKovi stisli. Molio bih da ponesete malo vazelina slijedeći put, manje će vas boljeti :smt077 i… Gle Bosiljko….retardiran sam!Nemrem naći di se treba regat :smt064 Pokušavam već pola sata i nigdje ne vidim gdje se registriran!Informatički sam totalno nepismen….znam samo pucati! :smt067
PS. Sviđaju ti se smajliji vidim !klofa
August 29, 2006 at 20:24 #8049
GanciParticipantGnjida jel to bio pokusaj Quotanja? 🙂
August 30, 2006 at 05:35 #8050
AnonymousGuestGnjida jel to bio pokusaj Quotanja? 🙂
DA! :smt043 :smt061 :smt114
August 30, 2006 at 12:18 #8051
OdjebausParticipantPrejak je ovaj nas Gnjida, jelda? I tu se nista ne moze, naprosto je takav :smt005
Cigane, avatar ti je mrak dobar, morat æu i ja poradit na svom malo. :smt023
Uglavnom, sjetivsi se moje igre na zadnjem scrimu sa vama i nacina na koji igram sad na borderu (SF ili ne), to je neusporedivo, jedva cekam obracun. Jedino bi mogli natuknuti koja ce biti vasa mapa cisto da pogledam gdje su objectivi 😀
E i najbitnije – ne se zabrinjavati radi exploita i slicnih sranja, bilo ih je prije i biti ce ih i ubuduce, cak i nakon sto nova verzija izadje, mozda ne ovih ali sigurno nekih drugih. Moj sistem je rokaj dok mi je gust a kad se pocnem nervirat odem do zene ili do carape, ovisno sto mi je dostupnije u datom trenutku :smt005
August 30, 2006 at 12:44 #8052
B051LjKoParticipantHehe, nabrijavanje je oduvjek poželjno… Naš izbor mape je Extrakcija, da vas dvaput ospekamo 🙂
Otkako je Pepić aka LittleCannon je ovako :smt057 a AA komJuniti menadŽerom :smt008 mi je nekako lakše, pušim prazna obećanja o uklanjanju eksploJta bez beda :smt036
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.