Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author

uber.zemo
    Participant

Evo ekipa pucam s vama skoro 3 mjeseca, bio sam i na vasem godisnjem Lan partyu te sam se nakon toga odlucio prijavit.Svama volim igrat jer pucate puno mapa a ne kao neki klanovi 1-2 mape …dosadi nakon nekog vremena :smt021

Upozno sam ja vas i vi mene sada znate kakav sam :smt030 :smt033 pa bi ja tako volio s vama u Veliku Goricu i sljedeci klanski lan party (ako bog da :smt080) pucat a ne samo gledat :smt015 (jos par dana i dobit cu pravu masinu i onda se mogu racunat kao pjo igjac :smt066 )e da i nadam se da me nikad necete stavit u situaciju u koju je Canon stavio Bosiljka !comp !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2

PS: narafno svima placam rundu cim se vidimo !opr019fj !opr019fj !opr019fj

B051LjKo
    Participant

Hoj, biti ces tema na slijedecem vijechu… stand by…

uber.zemo
    Participant

Nadam se da cu pridobit tate u klanu s ovim avatarom 😀

LittleCannon
    Moderator

Nevezano uz tvoju prijavu za ulazak u klan, vec neko vrijeme razmatramo da zatvorimo prijave.

No krenimo redom.

Imali smo vec nekoliko clanova koji bi se pridruzili u klan da bi odmah nakon svega 30tak dana u zemlju propali. Nazalost svi odreda su bili otprilike tvojih godina. Prvenstveno mi smo svi starija ekipa ( u sto si se i mogao uvjeriti kada si dosao na nas LAN party)

Da se nebih opet iznova ponavljao citirati cu samog sebe iz prijasnjih postova

Ako imas volju pridruziti se u nekakav klan, bilo bi fer prema nama i prema tebi reci da nismo jedini klan u hrvatskoj, u biti ima nas toliko da na aaladder.com postoji croatian 4vs4 ljestva gdje se natjecu iskljucivo hrvatski klanovi.

Ovo ti govorim iz razloga jer smo imali nekoliko pridoslica poput tebe koji su se zadrzali svega par dana a zatim otisli u nekakav drugi klan. nije da smo mi nesto previse izgubili ili bili povrijedjeni, ali ipak ostavlja gorak ukus u ustima.

Upravo iz svih gore navedenih razloga smo malo i postrili mjere ulaska u klan.

I na kraju, imali smo glasovanje na forumu da li cemo primati nove clanove u klan i na kraju je odluceno da za sada zatvaramo prijave. Nasa greska je sto to nismo objavili na forumu tako da sada ispada kao da odbijamo bas tebe, sto u biti nije slucaj jer da se i Pero Peric pojavio dobio bi isti odgovor.

Naravno sve ovo ne znaci da se ne mozemo i dalje druziti i skupa pucati. Na nas server si uvijek dobrodosao.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.