HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainZene i opcenarodna obrano od njih

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

FoRreSt
    Participant

Vratim se ja iz Velike Gorice sa jos dva kasnoligegajucih clana vaseg klana, dodjem doma i spojim tastaturu i misa kojeg sam nosio na LAN, palim kantu. Digne mi se (windoza naravno) i uzmem ga u ruke (stolni mis naravno) kad on mrtav. :smt013 Probam sa tastaturom kad vidi cuda i ona mrtva :smt013 Pocnem lupati po stolu i odjednom ugledam da se sjaji. Naokolo i sire sve cisto. Posto mi je kuca bila skoro puna gostiju, diskretno pitam zenu sto je ona to radila sa mojim ljubljenim kutkom. “Samo sam brisala prasinu” zbori ona. Kazem “i” a ona pukla pa kaze da kako je brisala slucajno je stisnula dugme (na kujem cu napisti NE DIRAJ) i stroj se pokrene. Ona u strahu brzo stisne ponovo to dugme i stroj utihne. Drzim da mi je zbog kratkog spoja vrisnuo PS2 prikljucak na maticnoj. Srecom mis ima i USB pa radi. Pisem ja “copy and paste” slovo po slovo na ovom forumu cekajuci da u toku dana nadjem neki PS2 na USB konektor ali uzalud. Nakon sto sam napisao post (od cca 4-5 redova = pola sata i vise) slucajno stisnem neki kurac i post nestade bestragom. Puknem i odem u Tower centar pitati da li oni mozda nekim slucajem imaju taj komad. Naravno nemaju taj ali me prodavac preporuci da uzmem USB na PS2 ??? ili da kupim novu tastaturu. Naravno kupio sam novu tastaturu sa USB prikljuckom. I tako da vam se izjadam pisem ovaj post i uzdizem u nebesa djelatnike Tower centa sto nama smrtnicaima u nedjelju ujutro omogucuju da kupimo neki kurac pa makar to bila i tastatura i defitivno im treba platit nedjelju 1000% vise. Izvinjavam se ako mozda ponegje fali neko slovo jer se jos navikavam na ovaj novi komad plastike. Lijep pozdrav uz poruku: NEDAJTE ZENAMA NITI BLIZU VASHIH KANTI.

zvonzi
    Participant

hehe… sva sreća pa nemam (još) takvih problema 🙂

BaXuZ
    Participant

poanta priče je : drži svoju radnu površinu čistom (pa je žena neće dirat)

KrLe
    Participant

Vidiš kako nam je BaX pragmatičan…

BaXuZ
    Participant

pragmatic solutions

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.